RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Diego și Adrovic nu mai sunt în vizorul lui Pustai

/ 10 ianuarie 2014

Antrenorul Cristi Pustai spune că vrea ca în partea a doua a campionatului să aibă sub comandă un lot mai restrâns, de doar 22 de jucători.

IMG_0545După ce în primele 19 etape de campionat, pentru Pandurii au jucat 29 de jucători, Pustai trebuie să renunțe la mai mulți dintre aceștia având în vedere faptul că echipa gorjeană a părăsit atât competiția europeană în care a evoluat în premieră în acest sezon, cât și Cupa României. Cei vizați par a fi atacanții, acolo unde Pustai trebuie să și aducă, după spusele sale, alți doi jucători: „Pe lista de plecări ar fi Diego, Adrovic la capitolul atacanţi, unde ar trebui să aducem doi jucători buni, titulari, pentru că s-ar putea să schimbăm şi sistemul, să jucăm cu doi atacanţi şi acasă şi afară”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Rada și Cristea ar putea juca și ei pentru alte echipe după reluarea campionatului, ambii fiind aproape de U Cluj, acolo unde ar putea ajunge și Brata, dacă se va ajunge la un acord între clujeni și Corona Brașov, club la care Brata a fost împrumutat în vară.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.