RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Semne de întrebare pentru revenirile lui Predescu și Matulevicius

/ 9 ianuarie 2014

Conducerea Pandurilor speră ca plecarea lui Eric să fie suplinită și prin revenirile jucătorilor accidentați, însă în privința celor doi jucători importanți ce au suferit accidentări serioase în perioada dinaintea startului campionatului sau în timpul primei părți a acestuia.

predescu sutÎn privința lui Cornel Predescu, antrenorul Cristi Pustai crede că o variantă care i-ar prinde bine jucătorului ar fi cea a unui împrumut în liga secundă pentru partea a doua a sezonului: „Predescu ar fi bine, având experienţa unor jucători care au trecut prin asemenea accidentări, gen Bud care târziu m-a ascultat şi s-a dus în liga a doua să joace, e foarte important ca Predescu să meargă până în vară să joace în liga a doua. Acolo contactele nu sunt atât de dure şi spaţiile sunt mult mai mari, trebuie să-şi recapete încrederea. Trebuie să discutăm, el va veni acum şi vom vedea unde este, recuperarea a făcut-o la Bucureşti”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

matulevicius profil

Nici situația lui Deyvidas Matulevicius nu este una care să-i dea mari speranțe lui Pustai: „Matulevicius vine la jumătatea lunii, dar să vedem cum. Să vedem cum a decurs recuperarea, a fost la clinică în Germania. De regulă operațiile sunt reușite, recuperarea reprezintă o problemă…”, a mai spus antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.