RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Italianul – prea scump, poate un columbian…

/ 9 ianuarie 2014

Impresara Anamaria Prodan a lansat ideea că locul lui Eric la Pandurii ar putea fi luat de un italian, însă antrenorul gorjenilor spune că această variantă este prea costisitoare.

jucator necunoscut„E un super jucător, dar se pare că e prea scump pentru noi. Mai sunt încă zile și vor mai fi jucători care vor trece pe la Pandurii. Se pare că a picat transferul italianului”, a declarat Cristi Pustai, la revenirea sa la Târgu Jiu după vacanța de iarnă.

În atenția celor de la Pandurii, se spune că ar fi și un jucător columbian. Cristi Pustai spune că își dorește doi atacanți buni, situație în care ar putea interveni și o schimbare de sistem de joc: „La capitolul atacanţi ar trebui să aducem doi jucători buni, titulari, pentru că s-ar putea să schimbăm şi sistemul, să jucăm cu doi atacanţi şi acasă şi afară. Ar fi foarte bine să găsim un atacant de careu foarte bun, care să marcheze, cam de profilul lui Matulevicius. S-ar putea să venim în 4-3-3, să jucăm 4-4-2 sau 4-2-3-1, depinde de ce atacanți vom avea. Sistemul îl vom perfecționa în al doilea stagiu, când sper să avem toți jucătorii legitimați”, a mai spus Cristi Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.