RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu a confirmat trei oferte sosite pentru Eric

/ 5 ianuarie 2014

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a declarat că pe adresa clubului târgujian au fost primite trei oferte pentru golgheterul Ligii 1 și cel mai bun pasator din actuala ediție de campionat, brazilianul Eric de Oliveira.

IMG_8760„Sunt vreo trei echipe care îl vor acum pe Eric, toate sunt din străinătate. E vorba de Al Ahli, o echipă din China, din primele şase clasate, și de încă o ofertă din prima Ligă din Turcia. Clubul arab a înaintat deja o ofertă de 1 milion de euro, chinezii însistă și ei foarte mult, iar pe ultimă sută de metri a apărut și interesul din Turcia”, a anunțat Eugen Pîrvulescu. Acesta a menționat că este foarte posibil ca jucătorul să plece în această iarnă dacă oferta va mulțumi pe toată lumea: „Dacă ne vom despărți de Eric, va fi sigur o ofertă de nerefuzat pentru club și pentru jucător. Trebuie să ne gândim și la vârsta lui, împlinește 29 de ani în 2014 și vrem să procedăm ca și în cazul lui Mihai Pintilii, ultimul exemplu care a adus satisfacție și pentru jucător și pentru club”, a mai spus oficialul gorjenilor care a menționat că Gaz Metan Mediaş mai deține 20 de procente dintr-un eventual transfer al lui Eric.

Cu 11 goluri înscrise în Liga 1 și 9 pase decisive, Eric a fost determinant pentru Pandurii în prima parte a campionatului, aproape jumătate din golurile echipei gorjene venind din piciorul fotbalistului carioca. Astfel, pierderea unui astfel de jucător lasă un gol mare în echipa lui Cristi Pustai: „Știm că va fi greu fără Eric în echipă, fanii nu și-ar dori plecarea lui, dar trebuie să înțelegem realitatea. Varianta ideală ar fi să plece din vară pentru că avem un obiectiv și vrem să-l îndeplinim, iar cu Eric în echipă, putem. Oricum, și dacă va pleca, obiectivul va rămâne la fel!”, mai spune Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.