RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îi cedează în această iarnă și pe Lazar și Cristea

/ 5 ianuarie 2014

Nu doar Eric va părăsi echipa gorjeană în această iarnă, alți jucători urmând a fi fie împrumutați altor echipe, fie lăsați să plece.

cristea bucurie golCălin Cristea a prins foarte puține minute în acest sezon în tricoul Pandurilor și U Cluj și-a manifestat deja intenția de a-l înregimenta, în vreme ce pentru David Lazar se întrevede un împrumut până în vară la echipa din Botoșani: „Legat de capitolul plecări, în proporție de 90%, goalkeeperul David Lazar va fi împrumutat până în vară la Botoșani. El este dorit acum, acolo, are posibilitatea să joace și să mai capete experiență, ceea ce ar fi ideal pentru un portar tânăr și talentat. De asemenea, mai este posibil ca și mijlocașul Călin Cristea să plece în această iarnă. Din câte am înțeles, ar fi dorit de U Cluj, iar faptul că se află în ulimele 6 luni de contract ar însemna să-și găsească din timp o nouă echipă, dar și să bifeze cât mai multe meciuri în Liga 1”, a precizat Eugen Pîrvulescu.

David Lazar

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.