RSS post comments feeds rss email feeds twitter

L-au vrut pe Mandache, dar s-au ales cu Tudosă

/ 30 decembrie 2013

detaliu cos 1Antrenorul Florin Nini a plecat în vacanță cu gândul de a găsi omul potrivit pentru a-i oferi lui Watson momente de odihnă fără ca echipa să aibă de suferit, dar jucătorul pe care-l voia nu a putut fi adus, Energia semnând până la urmă tot cu o rezervă.

Dorit la Energia, Mandache a fost reținut de echipa sa actuală, Gaz Metan Mediaș făcând eforturi pentru a-și păstra jucătorii de bază. Astfel, Energia s-a reorientat, însă alegerea nu pare una foarte fericită. Daniel Tudosă vine pentru a lupta cu Aktaș și Gliga pentru a conduce atacurile Energiei atunci când Watson va lua loc pe bancă, dar cifrele carierei ne îndreptățesc să credem că Nini va opta de multe ori și în retur la Troupe pentru acest post.

Tudosă vine după o perioadă în care a lăsat baschetul în plan secund, are 26 de ani și a mai evoluat în carieră pentru BC Timișoara, CSM București și BC Mureș Târgu Mureș.

Energia Rovinari se reunește pe 3 ianuarie pentru o cină „în familie”, iar de pe 4 ianuarie își va relua antrenamentele, primul fiind programat la ora 11:30, antrenorul așteptând la acesta întregul lot, fără excepție, indiferent de destinațiile avute de jucători pentru finalul lui 2013.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.