RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Festival de goluri la Brașov, victorie frumoasă a Pandurilor

/ 16 decembrie 2013

Pandurii și-a trecut în cont o victorie extrem de importantă în economia bătăliei pe care o duce pentru o nouă experiență europeană. Elevii lui Pustai s-au impus în deplasare cu 5-3 (2-1) în fața celor de la FC Brașov și le rămâne meciul cu Petrolul pentru a urca la finele lui 2013 pe podiumul Ligii 1.

alb-albastru Pandurii 1962 600Nicoară și Shamsin au dat Pandurilor avantaj de două goluri când mulți nu se așezaseră bine în fotolii în fața micilor ecrane, Nicoară punctând în minutul 5 din pasa lui Eric, în vreme ce libanezul a marcat după o centrare primită de la Pleașcă în minutul 8. Machado a readus Brașovul în meci cu o lovitură de cap din marginea careului mic în minutul 32 și meciul rămînea deschis oricărui rezultat. Nicoară ne-a adus aminte de meciul cu Pacos ratând incredibil în primul minut de la reluare, dar Eric a dus Pandurii la un avantaj de trei goluri marcând de două ori în șapte minute. Mai întâi a șutat la colțul lung după un un-doi cu Anton, în minutul 49, pentru ca în minutul 56 să mângâie mingea trimițând-o plasat, pe lângă Bordea. După ieșirea lui Eric, Pandurii a intrat într-un con de umbră permițând gazdelor să se apropie la doar un gol. Surdu a înscris după ce a scăpat singur cu Stanca, iar Buga a transformat un penalti obținut de Surdu după un duel cu Anton, așa că în minutul 77 tabela indica un 3-4 ce dădea speranțe gazdelor într-un rezultat favorabil. Pandurii a realizat pericolul, Elton și Anton au șutat din interiorul careului în minutul 83, dar defensiva brașoveană au blocat. A fost nevoie însă de o pasă luminoasă a lui Pleașcă în minutul 85, care l-a deschis excelent pe dos Santos. Brazilianul l-a evitat pe Bordea și a înscris în poarta goală pentru un succes meritat al Pandurilor la ultima deplasare din 2013.

FC Brașov – Pandurii Târgu Jiu 3-5 (1-2)

Stadion „Tineretului”, Brașov, spectatori: 1.000

Au marcat: Machado (min. 32), Surdu (min. 72), Buga (min. 77 – din penalti) / Nicoară (min. 5), Shamsin (min. 8), Eric (min. 49 și 56), dos Santos (min. 85)

FC Brașov: Bordea – Străuț, Diogo, Machado, Serginho – Vagner (min. 27 Tătar), Mateiu, Aganovic (min. 64 Moraru), Surdu – Buga, Cristea (min. 57 Fonseca). Antrenor: Ilie Stan.

Pandurii: Stanca – Pleașcă, Christou, Mamele, Momcilovic – Anton, Elton – Ciucur, Eric (min. 61 Paulinho), Nicoară (min. 68 dos Santos) – Shamsin (min. 46 Erico). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Machado (min. 80), Străuț (min. 84)

Arbitri: George Rădulescu – Aurel Oniţa, Sebastian Stoianov. 

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi spune:

    Asta seara,cativa suporteri de echipe de dupa Pandurii isi baga creioane-n annuss…au tinut `ghina` ,degete incrucisate,numai sa nu castige Pandurii…Emisiunea de la Digi cu marii dinam**** Geambasu si Naum s-a incheiat rapid,fara comentarii…dezamagire maxima…halal…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.