RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păiuș a scăpat nesuspendat

/ 11 decembrie 2013

Între multele probleme de lot cu care Liviu Andrieș se confruntă înaintea ultimei partide din acest an, tehnicianul Energiei a primit și o veste bună.

paius resita„Din fericire pentru noi, Păiuș a primit doar avertisment și o amendă”, a anunțat antrenorul echipei gorjene, care speră ca până la ora jocului de la Reșița să poată recupera și doi dintre jucătorii accidentați. Nu poate fi vorba de folosirea lui Ilieș și nici a lui Dragnea, dar Andrieș speră să poată miza pe Liberț, dar și pe Asoltanei, ultimul primind o lovitură puternică în mușchi la meciul cu HCM Constanța: „Sper ca Liberț și Asoltanei să-și revină și să ne ajute pentru că este un meci foarte important la final de an, un meci pe care dacă-l vom câștiga, și sunt convins că-l vom câștiga, ne vom păstra în continuare acea diferență între noi și locul 7 și se cam decide calificarea în play-off. Trebuie să facem tot posibilul să învingem”, a mai declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.