RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Federația a acceptat propunerea Energiei

/ 11 decembrie 2013

Federația Română de Baschet a acceptat propunerea Energiei, susținută și de conducerea celor de la Farul Constanța, de a juca și meciurile din Cupa României după disputarea meciului din turul sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

6Sâmbătă, Energia va juca cu Farul meciul de campionat cu începere de la ora 19:00 în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar a doua zi, de la ora 18:00 va avea loc turul dublei din sferturile de finală ale Cupei României cu echipa din Constanța. Returul se va juca tot la Târgu Jiu, luni dimineața, cu începere de la ora 11:30.

Farul Constanța este una dintre cele trei echipe din Liga Națională care nu au niciun obiectiv în acest sezon, unul în care nicio echipă nu va retrograda, drept urmare conducerea Farului a luat decizia de a juca doar cu jucători români foarte tineri. În mod evident, în fața unui astfel de adversar, Energia nu poate pierde nici meciul de campionat și nici calificarea în Final Four-ul cupei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.