RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Din nou probleme de lot înainte de jocul din Europa League

/ 9 decembrie 2013

Ritmul dens al meciurilor din prima parte a sezonului, cu meciuri pe trei fronturi, a dus la clacarea multor jucători din lotul Pandurilor, care se văd nevoiți ca la meciul cu Pacos de Ferreira să apeleze din nou la juniorii pe care i-a luat și la Dneprpetrovsk.

GRUPA E EUROPA LEAGUEDin diferite motive, nu mai puțin de 10 jucători din lotul echipei gorjene nu pot fi folosiți de Cristi Pustai în ultimul meci din grupa E a Europa League, cel cu Pacos de Ferreira de joi de la Cluj Napoca. Predescu, Matulevicius, Erico, Paulinho, Diego Rubio și Ungurușan sunt accidentați și sunt șanse minime ca vreunul să poată evolua pentru gorjeni în vreunul din meciurile rămase de disputat în 2013. Adrovic este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în vreme ce Lazar, Shamsin și Elton nu au fost trecuți pe Lista A trimisă la UEFA și nu au drept de joc în competiția europeană.

Chiar dacă nu sunt refăcuți sau au unele probleme medicale ce-i fac incerți pentru jocul de la Cluj Napoca cu echipa lusitană, Rada, Buleică și Distefano vor face cel mai probabil deplasarea cu echipa, una completată cu juniorii Andrei Pițian și Bogdan Dănăricu.

Jucătorii pe care Cristi Pustai se poate baza în acest moment pentru meciul cu Pacos sunt: Mingote, Stanca, Pleașcă, Mamele, Christou, Rada, Momcilovic, Sipo, Anton, Breeveld, Pițian, Cristea, Nicoară, Buliecă, Ciucur, Distefano, Dănăricu, Eric și dos Santos.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.