RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De trei ori cu Farul?

/ 9 decembrie 2013

Energia Rovinari ar putea juca în trei zile de trei ori cu Farul Constanța. Aceasta pare să fie cea mai bună soluție pentru partidele pe care cele două echipe le au de disputat în perioada următoare în campionat și Cupa României.

IMG_3478Atât oficialii echipei gorjene cât și cei ai Farului sunt de acord ca imediat după jocul de sâmbătă din campionat, duminică și luni să-și dispute partidele din Cupa României, programate de Federație în luna ianuarie. Meciul Farul Constanța – Energia Rovinari, partida tur din Cupa României, ar trebui să se dispute pe 8 ianuarie, iar returul, la Târgu Jiu pe 12 ianuarie. „Ei tot vin acum la Târgu Jiu pentru jocul de campionat. Ar mai rămâne două zile aici și pentru a juca și meciurile de cupă, mai ales că prognoza meteo pentru luna ianuarie este mult mai rea decât ce avem acum. Am scăpa și noi și ei de câte o deplasare foarte lungă, făcută în condiții grele, de iarnă”, a declarat Laurențiu Răuț, președintele clubului gorjean. Energia are acceptul constănțenilor și așteaptă și acordul federației pentru ca Energia – Farul să fie o trilogie baschetbalistică întinsă pe parcursul a trei zile, la Târgu Jiu, în perioada 14-16 decembrie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.