RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Prea mici pentru un duel așa mare…

/ 8 decembrie 2013

Cu o echipă din care au lipsit câțiva oameni de bază, Energia nu a reușit surpriza în fața campioanei en-titre și a cedat pe teren propriu cu 23-27 (10-15).

acatrinei cu novancDragnea, Liberț și Roman au privit meciul din tribună, în vreme ce Ilieș se afla deja la București, așa că Liviu Andrieș avea puține variante pentru meciul cu HCM, motiv pentru care a apelat, ca soluție de avarie, și la serviciile lui Ionuț Mazilu, relegitimat la Energia chiar înaintea acestui meci.

Constănțenii ai intrat puțin prea plini de ei, și-au privit adversara de sus, iar Energia a dat impresia în primele minute că ar putea profita de această abordare. Energia a condus cu 3-1 în minutul 6, dar au venit șase goluri consecutive ale oaspeților și după 14 minute de joc tabela arăta 3-7. Cu acest avantaj luat, HCM Constanța a avut siguranța că nu va pierde la Târgu Jiu și a reintrat într-un joc destul de economicos, în care nu s-a întrebuințat foarte tare. A fost însă nevoie să o facă în partea a doua a meciului, chiar dacă în minutul 35 HCM-ul conducea la opt goluri, scor 11-19. Energia și-a adus aminte că a promis că va face un meci bun în fața propriilor suporteri și a început să arate o motivație mai mare. A urmat un sfert de oră mai bun pentru gorjeni, care intrau în ultimele 10 minute de joc la doar două goluri în spatele campionaei, scor 20-22. Au urmat însă trei momente care au tăiat elanul echipei lui Andrieș. Mai întâi, Energia a fost nevoită să joace fără Asoltanei, care s-a accidentat, apoi Dinescu s-a înălțat pe un culoar bun făcut de coechipieri, dar șutul său a lovit bara și Energia a ratat ocazia de a se apropia la doar un gol de adversară, pentru ca în minutul 55 Păiuș să vadă direct cartonașul roșu. HCM Constanța a arătat că este o echipă matură, capabilă să treacă în favoarea sa astfel de situații și finalul a fost clar de partea lor, gorjenilor nerămânându-le decât palida consolare dată de evoluția bună a lui Acatrinei, care a reușit 11 goluri în poarta constănțenilor, interul Energiei fiind desemnat și omul meciului.

Energia Pandurii Târgu Jiu – HCM Constanța 23-27 (10-15)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 600

Energia: Șelaru (7 intervenții), Antonaru (13 intervenții), Juzbasic – Păiuș (1), V. Popescu, Apolzan (1), Asoltanei, Enache, Dinescu (5), Giotoiu (3), Mazilu, Acatrinei (11), Mledenciu (2). Antrenor: Liviu Andrieș.

HCM: Stpnescu (14 intervenții), M. Popescu – Novanc (2), Șimicu (2), Stavrositu, Vujadinovic (1), Toma (5), Sadoveac (1), Cutura, Angelovski (1), Adzic, Șomlea, Csepreghi (6), Cristescu (2), Buricea (4), Criciotoiu (3). Antrenor: Zvonlo Sundovski.

Arbitri: Bogdan Stark și Romeo Ștefan.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.