RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a spulberat Steaua la București

/ 6 decembrie 2013

Sub privirile premierului Victor Ponta, fan declarat al Stelei deși în trecut a fost președintele Energiei, echipa gorjeană s-a răzbunat pe echipa vicepreședintelui Federației Române de Baschet, Virgil Stănescu, pentru înfrângerile suferite în ultimele secunde în partidele cu Asesoft și BC Mureș câștigând entuziasmant la București, scor 70-97 (20-21, 15-29, 17-22, 18-25).

IMG_3478Echipa antrenată de Florin Nini n-a dat nicio șansă Stelei, care doar în primul sfert a avut câteva momente în care a condus pe tabelă. Sfertul secund a fost o demonstrație de forță a Energiei, care s-a detașat decisiv. Galopul de sănătate a continuat și după pauza mare, așa că Energia și-a permis chiar ca pe final să joace cu toate rezervele și chiar și în aceste condiții a fost la un pas de a înscrie Stelei 100 de puncte.

După această victorie reconfortantă și aducătoare de moral după cele două eșecuri dureroase din etapele precedente, Energia va avea un meci facil la Târgu Jiu, unde va întâlni Farul, urmând ca în ultima etapă a turului sezonului regulat va juca în deplasare cu CSM Oradea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.