RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii își face calculele pentru primăvară

/ 4 decembrie 2013

După semieșecul Pandurilor de la Brașov în meciul cu Corona, președintele Marin Condescu a anunțat o remaniere a lotului în această pauză de iarnă nemulțumit fiind în special de aportul jucătorilor veniți de pe banca de rezerve.

IMG_3184În mod evident, despărțirea de unii dintre jucători va fi urmată de aducerea altora, iar oficialii gprjenilor au deschis deja pistele: „Sunt câţiva jucători pe care am vrea să-i aducem în iarnă, dar să vedem întâi cum stăm şi cu bugetul. Dacă vrem să aducem jucători valoroşi care să ne ajute în realizarea obiectivului trebuie să băgăm mâna în buzunar, e clar. Jucătorii pe care i-am adus au fost în mare parte fără bani. Gratis vii, gratis joci!”, a declarat Eugen Pîrvulescu, și el nemulțumit de aportul unora dintre jucătorii ce au fost aduși pe ultima sută de metri de echipa gorjeană.

Legat de posibilele plecări, altele decât cele pe care corpul tehnic le va decide în urma randamentului scăzut al unor jucători, președintele executiv al Pandurilor spune că există deja o ofertă clară pentru un jucător: „Nu intenţionăm să renunţăm la vreun jucător important, dar dacă vine o ofertă tentantă îl vom lăsa să plece. Avem o ofertă concretă, ştiţi şi voi pentru cine. Dar nu o să plece pe bani puţini. Eric are o vârstă, trebuie să ne gândim şi la familia lui şi la binele jucătorului. Numai de afară sunt ofertele”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • vlad spune:

    Nu va e ba putin rusine ? Vorbiti de bagatul mainii in buzunar cand luati 3 milioane din Europa plus nu stiu cat din transferuri ?
    Colac peste pupaza , nici banii pe Eric nu au fost platiti toti nici pana acum . Rusine ba ! Vreti performanta si bagati banul la buzunar ? CANCI ca asa nu se poate..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.