RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Enache: „Vom fi o nucă greu de spart!”

/ 4 decembrie 2013

Devenit, după accidentările lui Dragnea și Liberț, una dintre soluțiile de bază ale lui Andrieș pentru postul de conducător de joc, Andrei Enache a pus gând rău echipei campioane.

enache vs pancu„Meciul cu Constanța este unul deosebit de important pentru noi și cred că putem să facem un meci bun și chiar să câștigăm. Au fost multe meciuri în care Constanța s-a chinuit cu noi. Ultimul fiind cel din Cupa României, când am condus până în minutul 57-58. Cu siguranță, vom da tot ce avem mai bun la ora meciului”, a declarat Andrei Enache evocând unul dintre ultimele meciuri cu HCM Constanța, nu pe ultimul, joc câștigat fără istoric de campioni în prima etapă a acestui campionat. Jucătorul Energiei a mai precizat că nu va conta foarte mult pe ce post va fi pus să joace, important fiind ca echipa gorjeană să facă un meci bun și să poată obține și un rezultat favorabil.

Vorbind despre diferența dintre evoluțiile Energiei în jocurile de pe teren propriu și cele din deplasare, Enache a fost tranșant. În mod evident, Energia s-a comportat mai bine în deplasare, dar poate întoarce acum macazul chiar în fața campionilor de la HCM Constanța: „Că am jucat mai bine în deplasare decât acasă a fost o certitudine, nu doar o impresie. Ecl mai important este însă că am câștigat. Echipele mari, în orice sport, chiar dacă în unele meciuri dezamăgesc, reușesc la final să obțină cele trei puncte. Asta este mai important. Și noi ne-am dori ca la fiecare meci să avem o prestație ideală, să mulțumim pe toată lumea, publicul, sponsorii. E clar, acasă am avut probabil tracul mai mare, emoția în fața oamenilor care ne sprijină și ne cunosc. Sperăm să spargem acum gheața, la meciul de duminică, unul în care nu avem decât de câștigat. Dacă vom reuși să facem un meci bun, să le tăiem faza a doua și contraatacul, să-i aducem în atac pozițional cred că vom fi o nucă greu de spart, dar asta depinde numai și numai de noi”, a concluzionat Andrei Enache.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.