RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AJF Gorj își alege vineri noul Comitet Executiv

/ 4 decembrie 2013

Vineri, 6 decembrie, membri afiliați ai Asociației Județene de Fotbal Gorj își va desemna reprezentanții în noul Comitet Executiv, la sediul AJF Gorj urmând a avea loc alegeri.

AJF GORJ          Noul Comitet Executiv al AJF Gorj, constituit în urma alegerilor din 6 decembrie, va avea în componență un președinte, doi vicepreședinți și alți patru membri, unul reprezentând cluburile de liga a IV-a, unul pe cele de liga a V-a, unul reprezentând cluburile și asociațiile sportive ce desfășoară activități doar la nivel de copii și juniori, ultimul fiind rezervat președintelui CJA Gorj.

Pentru funcția de președinte al AJF Gorj, actualul președinte nu are contracandidat, Mihai Prunariu fiind singurul care și-a depus dosarul. Lupta cea mare se va da pentru cele două posturi de vicepreședinți, acolo urmând a se duela pentru cele două funcții șase candidați: Daniel Băloi, Ovidiu Dănăcică, Valentin Modrea, Cristian Rouă, Daniel Mihuțoiu și Camilian Floroiu. Trei nume sunt lansate în lupta pentru potul de membru al Comitetului Executiv reprezentând echipele din liga a IV-a: Valentin Modrea, Daniel Mihuțoiu și Cristian Rouă. Ceva mai relaxată este lupta pentru postul de membru ce reprezintă echipele din Liga a V-a, acolo unde pentru același loc se luptă Ovidiu Dănăcică și Camilian Floroiu. În fine, pentru locul de membru ce reprezintă sectorul juvenil va fi un singur candidat, Alin Poenaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.