RSS post comments feeds rss email feeds twitter

S-a rupt Liberț

/ 2 decembrie 2013

Liviu Andrieș nu are parte de un final de an 2013 liniștit, asta pentru că la ultimele două partide din acest an nu va putea miza pe mai mulți jucători, accidentați sau suspendați.

2Una dintre problemele majore cu care se confruntă conducerea tehnică este cea de la nivelul pivoților. Acolo, doar Giotoiu este apt în acest moment, așa că soluțiile sunt limitate. Dan Ilieș se confruntă de ceva timp cu o problemă la coloană, iar Roman a văzut cartonașul roșu direct în ultimul meci, cel de la Timișoara, și a fost suspendat două etape, așa că nu va juca nici contra Constanței, dar nici la Reșița. „Suntem într-o situație delicată. Îl avem doar pe Giotoiu acolo și trebuie să vedem cum îl vom mai menaja, probabil pe faza defensivă vom apela și la alți jucători, însă nu știu cum o vom face în fața Constanței, care are jucătorii pe care îi are”, s-a plâns secundul Gorun.

Cea de-a doua problemă este cea a conducătorului de joc, omul căruia Andrieș îi încredințase coordonarea acțiunilor ofensive ale Energiei în acest sezon, Cosmin Liberț, acuză o ruptură fibrilară și va mai sta câteva zile, suficient, din păcate, pentru a rata din câte se pare meciurile cu Constanța și Reșița. Pe acest post, Andrieș mai are însă două variante. Tehnicianul poate apela la seviciile lui Dragnea, folosit până acum cu precădere pe faza defensivă, dar și pe cele ale lui Enache.

Meciul dintre Energia Pandurii Târgu Jiu și HCM Constanța a fost programat a se disputa duminică, la Târgu Jiu, cu începere de la ora 13:30, partida urmând a fi transmisă în direct de DigiSport.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.