RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Jucătorii care au intrat nu s-au ridicat la nivelul cerinţelor noastre”

/ 2 decembrie 2013

Președintele executiv al Pandurilor anunță schimbări în lotul echipei gorjene în această iarnă. Mai mulți dintre jucătorii folosiți contra Coronei au dezamăgit și sunt pe punctul de a-și pierde statutul de „panduri”.

parvulescu meci craiova„Suntem supăraţi, eram obligaţi să câştigăm la Corona. A fost greu, terenul denivelat, netăvălugit. Nu e posibil să joci la Liga 1 pe un asemenea teren, e mai rău ca la Constanţa. Oboseala, accidentările, dar şi jucătorii care au intrat nu s-au ridicat la nivelul cerinţelor noastre, toate astea au contribuit”, a declarat Eugen Pîrvulescu. Acesta spune că momentul în care intră în teren din postura de rezervă, jucătorii trebuie să demonstreze că merită să rămână la Târgu Jiu, iar mulți nu au făcut-o: „În iarnă vom trage concluziile în privinţa jucătorilor. Am jucat modest, jucătorii care au evoluat mai puţin au avut şansa lor să arate că merită să îmbrace tricoul pandurilor şi în retur, dar se pare că nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Vom trage linie şi o să trezească unii că sunt pe lista de transferuri. O să ceară explicaţii şi acestea nu pot fi decât evoluţiile lor slabe din teren”, a avertizat Pîrvulescu.

Supărarea oficialilor gorjeni este dublată de îngrijorarea că vor trebui să se bazeze tot mai mult pe acești jucători ce au evoluat mai puțin în următoarele meciuri ce mai sunt de disputat în 2013. Pustai are infirmeria plină, ultimii intrați în categoria accidentaților fiind Rada și Distefano, în vreme ce Anton a primit cartonașul roșu și va fi suspendat pentru următorul meci, cel din cupă cu Dinamo.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.