RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îi reproșează lui Colțescu eliminarea lui Anton

/ 2 decembrie 2013

Oficialii Pandurilor s-au plâns la finalul meciului de la Brașov cu Corona de modul în care arbitrul Sebastian Colțescu a judecat două dintre momentele acelei partide, unul dintre ele soldându-se cu un cartonaș roșu primit de Anton.

coltescu rosuEugen Pîrvulescu spune că refuză să creadă că Sebastian Colțescu ar fi servit interesele vreunui club: „A fost un arbitraj confuz, dar nu cred în scenarii. Colţescu a prins o zi mai slabă. Îi putem reproşa eliminarea lui Anton, dar şi mingea de arbitru din final pe care trebuia s-o controleze el şi din care au ieşit 3 cartonaşe galbene”. În ceea ce privește eliminarea lui Anton, Pîrvulescu spune că pandurilor le va fi greu să-i suplinească lipsa în sfertul de finală cu Dinamo: „E o pierdere foarte, foarte mare Anton. Ne va fi foarte greu cu Dinamo, dar trebuie să ne revenim după semieşecul cu Corona printr-o calificare”, a comentat președintele executiv al Pandurilor.

Pandurii va juca cu Dinamo în sferturile de finală ale Cupei României, în Ștefan cel Mare, miercuri, de la ora 21:30, partida fiind transmisă în direct de PRO TV.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.