RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia privește cu încredere spre meciul cu BC Mureș

/ 30 noiembrie 2013

În lupta pentru un loc în play-off, Energia vrea să ia un avantaj important învingând pe BC Mureș Târgu Mureș, ceea ce ar însemna o detașare, ce poate deveni decisivă, de echipa mureșeană.

tal si faniiEnergia vine după un emci bun la Ploiești, pierdut însă pe final. Înfrângerea în fața Asesoftului nu a lăsat însă urme adânci în moralul echipei gorjene, ci, din contră, dă un plus de încredere jucătorilor, cred oficialii Energiei: „Am făcut un meci bun la Ploieşti, acolo unde înainte de meci nu credeam că avem şanse, dar în final puteam câştiga. Ar fi fost surpriza campionatului dacă am fi câştigat. Nu am făcut-o, dar suntem  mulţumiţi de prestaţia jucătorilor. Am arătat că avem o echipă competitivă şi cred putem să avem un cuvânt de spus în acest campionat”, a declarat Laurenţiu Răuţ.

„Cu Mureşul vom avea un meci dificil, adversara noastră joacă în cupele europene. Mureşul are un lot de jucători foarte bun, omogen, mare parte din ei au jucat anul trecut la Mediaş şi au făcut o figură bună acolo. Plus Martinici, un jucător foarte bun, care anul trecut a jucat la CSM Bucureşti. Dar, am încredere în echipa noastră şi alături de fani vom câştiga făcând un pas mare spre realizarea obiectivului”, a mai declarat președintele clubului Energia. Și secundul echipei gorjene, Radu Stroescu, recunoaște valoarea adversarului, dar speră în obținerea victoriei: „Suntem conectaţi pe jocul cu Târgu Mureş. Întâlnim o echipă bună participantă în cupele europene cu jucători de valoare. Au 6-7 jucători cu medii peste 10 puncte pe meci, aşa că va fi un meci de care pe acre. Mureşul vine după 10 zile de pauză, sunt mai odihniţi, însă noi vom da totul pentru victorie”, a declarat secundul lui Florin Nini.

Meciul dintre Energia Rovinari și BC Mureș Târgu Mureș se dispută sâmbătă, la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.