RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Când n-ai cap, o iei la gioale…

/ 29 noiembrie 2013

Recent, am văzut o declarație a lui Raț, care se simțea, la echipa națională, ca un ciulin pe pulover. Exact aceasta pare să fie și situația Pandurilor, care stă rău în coasta multora. Iar cea mai ușoară cale spre destabilizare este găsită, mai mereu în Liga 1, prin vorbe.

Nu știu cât de legate între ele sunt două episoade legate de meciul Pandurilor cu Steaua, însă ele merită puțină aplecare asupra lor și un moment de cugetare.

Tabloul 1: Pandurii – Steaua, meci derby în campionatul românesc, practic primul derby adevărat disputat la Târgu Jiu. Locul 1 din trecuta stagiune venea la ocupanta poziției imediat următoare, iar DigiSport i-a acordat derby-ului atenția cuvenită. Cu mini-studio la marginea terenului, cu doi prezentatori-moderatori în iarbă. Ce mai, tot tacâmul pentru un meci cu miză, un meci de la care se aștepta spectacol, spectacol care a și fost primit, în bună măsură. Doar că, odată plecați din iarbă, cei doi moderatori ai derby-ului trimiși de DigiSport au ajuns în tribună, acolo unde, nepermisă omisiune din partea organizatorilor, n-au avut locuri, așa că Dan Filotti și Nana Falemi au văzut cele două reprize în picioare, lângă masa presei, în condiții nu tocmai demne de statutul lor.

Tabloul 2: La câteva zile după derby, invitat în studioul DigiSport este Nana Falemi. Cel ce tocmai fusese „premiat” la Târgu Jiu cu un loc în picioare. Întâmplător, fost stelist, fost petrolist. Lângă acuzele lui Dinu Gheorghe, care-l făcuse pe Christou drept un blatist ratat, Falemi a mai aruncat o petardă spunând că a auzit cum că un masor i-ar fi transmis lui Pustai informația că pe Eric l-ar fi durut stomacul și că trebuie schimbat, fapt ce a și condus la modificarea echpei din teren, Eric fiind înclocuit cu dos Santos chiar dacă golgheterul Pandurilor n-ar fi avut nimic. Interesant este cum Falemi a putut auzi conversația fiind în tribună. Cert este că un astfel de fitil aprins între Eric, antrenor și masori numai bine nu pică unei echipe care are destule focoase gata de detonat.

Concluziile sunt trase de fiecare. Poate și de cei de la Pandurii!

editorial publicat în GorjNews

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.