RSS post comments feeds rss email feeds twitter

11 panduri n-au prins avionul de Dnepropetrovsk

/ 27 noiembrie 2013

Pandurii atacă meciul cu Dnepr Dnepropetrovsk din Grupa E a Europa League cu o formulă de echipă inedită, nu mai puțin de 11 jucători fiind lăsați acasă din diferite motive.

IMG_9202Pentru a-și completa lotul, Cristi Pustai a apelat la doi jucători proveniți de la grupele de juniori ale clubului, Dănăricu și Pițian jucând până acum doar la nivelul ligii a III-a, pentru Pandurii II.

În vreme ce Predescu, Matulevicius și Diego Rubio se află în perioada de refacere după accidentări mai vechi, de lungă durată, alți 8 jucători au rămas la Târgu Jiu, sub îndrumarea preparatorului fizic Ferenc Bajko. Este vorba de portarul Lazar și jucătorii de câmp Ungurușan, Erico, Elton, Mamele, Anton, Nicoară și Shamsin. Dacă Erico și Mamele au suferit accidentări ce i-au scos din circuit și în campionat, Anton este suspendat pentru acest meci, la fel ca și Erico. Lazar, Elton și Shamsin nu au drept de joc, nefiind pe lista A trimisă de oficialii Pandurilor la UEFA, iar Ungurușan și Nicoară au fost menajați de staful tehnic al Pandurilor.

Tehnicianul Pandurilor a decis ca la această ultimă deplasare europeană din acest sezon să răsplătească unii jucători care au avut o contribuție impornată la calificarea echipei în această competiție, dar nu au avut ocazia să joace până acum în Europa League: „Fiind ultima deplasare în Europa o să mă gîndesc să folosesc și alți jucători. Mai sunt jucători care merită să joace și ei. Rada, uite, e a doua etapă, dar el n-a jucat până acum și campionatul trecut a participat tot returul. Ar mai fi Pleașcă, mai sunt jucători care și-au adus aportul la calificare și măcar să apuce și ei să intre să joace”, a declarat Cristi Pustai. Cu toate aceste absențe, antrenorul Pandurilor spune că echipa gorjeană vrea să se întoarcă de la Dneprpetrovsk cu un rezultat pozitiv: „Faptul că vom folosi și acești jucători nu înseamnă nimic. Sunt jucătorii noștri, avem încredere în ei și Pandurii va face și cu ei pledoarie fotbalului românesc. Nu cred că ne vom vinde ieftin pielea la Dnepr”, a completat Pustai.

Lotul Pandurilor deplasat pentru meciul cu Dnepr:

Portari: Mingote, Stanca
Fundași: Pleașcă, Rada, Christou, Momcilovic, Sipo
Mijlocași: Breeveld, Cristea, Buleică, Distefano, Ciucur, Paulinho, Pițian, Dănăricu, Eric
Atacanți: dos Santos, Adrovic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.