RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga 1 se joacă până de Ignat

/ 25 noiembrie 2013

Pentru prima dată în istoria sa, Liga 1 se va juca până în preajma Crăciunului, Liga Profesionistă de Fotbal prelungind turul cu încă două etape din retur în acest sfârșit de an 2013.

IMG_3184Astfel, meciul pe care-l va juca Pandurii cu U Cluj la Târgu Jiu va mai fi urmat de două meciuri pe care trupa lui Pustai le va disputa în luna decembrie. Pandurii va juca în deplasare cu FC Brașov, luni, 16 decembrie, de la ora 21:00, și acasă cu Petrolul, joi 19 decembrie, tot de la ora 21:00.

Cu aceste două partide, Pandurii va atinge un număr record de meciuri oficiale jucate în sezonul de toamnă, practic echipa gorjeană bifând meciuri cât pentru un campionat întreg: 6 meciuri în preliminariile Europa League, 6 meciuri în grupele Europa League, 3 în Cupa României și 19 în Liga 1, ceea ce conduce la un total de 34 de partide oficiale în intervalul 20 iulie – 19 decembrie 2013.

Antrenorul Pandurilor spune că acest ritm infernal a afectat în unele partide jocul echipei sale, la mijloc adunându-se multă oboseală, dar și accidentări: „Am jucat mai multe meciuri, am avut parte de un tur dublu ca număr de jocuri și acest lucru a implicat și o stare de oboseală, dar și o stare de accidentări. Am avut la un moment dat 9 jucători accidentați”, a decalarat Cristi Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.