RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pas mare spre play-off pentru Energia Pandurii Târgu Jiu

/ 24 noiembrie 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu arată că se simte mai bine în deplasare decât acasă. După victoria chinuită de acasă cu codașa CSM București, Energia și-a găsit mult mai ușor calea spre victorie la Timișoara, în meciul cu U Politehnica.

IMG_4905Meciul, unul între ocupantele locurilor 6 și 7 din Liga Națională, echipe despărțite de linia dintre play-off și play-out, a fost unul la discreția elevilor lui Liviu Andrieș. Gazdele au condus o singură dată pe parcursul întâlnirii, în minutul 9 Chikovani marcând pentru 5-4, însă Energia a răspuns rapid și pauza a găsit echipa gorjeană cu un avantaj de trei goluri. La reluare, Energia a apăsat puternic pe accelerație, a punctat de multe ori pe contraatac și ajuns ca în minutul 47 să conducă la o diferență de 8 goluri, scor 19-27. Dragnea a primit a treia eliminare la acest scor și a ajuns în tribune, iar jocul Energiei nu a mai fost același, probabil instalându-se și o ușoară relaxare datorată scorului de pe tabelă. Gazdele au profitat, au fost mai active, dar n-au reușit decât să se apropie de Energia, insuficient însă pentru a pune în pericol victoria gorjenilor. Finalul a mai adus două eliminări, chiar dacă meciul nu a fost unul foarte dur. Santeiu a ajuns și el la trei eliminări de două minute, iar Roman a primit direct cartonașul roșu.

Energia termină turul sezonului regulat cu 21 de puncte, iar dacă Știința Dedeman Bacău se va impune în deplasarea de la Steaua, echipa gorjeană va avea un avans de 9 puncte față de locul 7, prezența în play-off fiind ca și adjudecată.

U Poli Timișoara – Energia Pandurii Târgu Jiu 25-28 (12-15)

Sala „Constantin Jude”, Timișoara

Poli: Vîlceanu (3 intervenții), Stănescu (12 intervenții) – Chikovani (8), Petkovic (3), Kaftin (2), Ursu (3), Timofte (5), Halcă (1), Danifeld (3), Lela, Mrakic, Santeiu. Antrenor: Constantin Ștefan.

Energia: Antonaru (10 intervenții), Șelearu (1 intervenție), Juzbasic – Păiuș (4), Acatrinei (7), Dragnea (2), Apolzan (5), Asoltanei (8), Giotoiu (1), Liberț (1), Dinescu, V. Popescu, Enache, Roman, Mledenciu. Antrenor: Liviu Andrieș.

Arbitri: Fânață / Hendrea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.