RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă o etapă bună pentru echipele gorjene din Liga a 3-a?

/ 22 noiembrie 2013

În ultima rundă din seria a IV-a a Ligii a 3-a, acolo unde activează cele trei echipe gorjene angrenate în competiția din acest eșalon, toate reprezentantele Gorjului au obținut victorii, vineri fiind însă ceva mai greu de repetat această performanță.

IMG_0400Cea mai grea misiune o are Pandurii II, echipă care se deplasează la Caransebeș pentru duelul cu liderul seriei, FC Caransebeș. Pandurii II pornește cu avantajul moral al victoriei din turul campionatului, echipa gorjeană fiind una dintre cele două echipe din serie care au reușit să învingă în acest campionat echipa din Caransebeș, cealaltă fiind Nova Mama Mia, echipă care s-a impus chiar la Caransebeș. În cazul unui succes în această deplasare, Pandurii II s-ar apropia la doar trei puncte de lider și ar putea intra chiar în cărțile promovării.

Jiul Rovinari primește vizita celor de la Nova Mama Mia Becicherecul Mic într-un duel direct pentru locul 5 și o poziție mai călduță în lupta pentru play-off. În tur, Jiul a remizat în deplasare, scor 1-1, și acum băieții lui Cătălin Trofin visează la o victorie care i-ar putea distanța de Vulturii Lugoj, prima echipă de sub linia ce desparte echipele ce merg în play-off de cele care vor lupta în play-out.

Știința Turceni, după ce a învins pe Muncitorul Reșița, vrea să lege pentru prima dată două victorii în Liga a 3-a și are toate șansele să o facă. În față le stau la Turceni cei de la FC Avrig, singura echipă din serie care n-a obținut nici măcar un singur punct în acest sezon. Cu încă trei puncte, Știința Turceni s-ar putea considera liniștită în privința evitării retrogradării în acest sezon, un obiectiv uneori greu de îndeplinit pentru o nou promovată, aflată la prima experiență la acest nivel.

Meciurile etapei a 14-a sunt programate a se desfășura vineri, cu începere de la ora 14:00.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.