RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristi Pustai: „Este o confruntare importantă pentru orice jucător”

/ 22 noiembrie 2013

Pandurii și Steaua se întâlnesc în cel mai interesant meci al rundei cu numărul 15 în Liga 1, meci care poate fi considerat chiar derby al campionatului având în vedere faptul că sunt echipele care au terminat ultimul sezon pe primele două locuri, iar acum sunt singurele echipe angrenate în competițiile europene intercluburi.

IMG_9121„La ora actuală, sunt singurele echipe care reprezintă România în cupele europene. Este un joc cu Steaua, pe lângă motivaţia exterioară există motivaţia interioară pentru că Steaua este campioana, echipa care ne-a reprezentat bine în Europa, echipa cu cei mai mulţi jucători la naţională. Este o confruntare importantă pentru orice jucător”, a caracterizat pe scurt Cristi Pustai meciul de sâmbătă de la Târgu Jiu. Antrenorul Pandurilor spune că miza meciului este una extrem de mare: „Dincolo de cele 3 puncte, oricând un meci ci Steaua este un meci miză pentru orice jucător. Steaua, cea mai galonată din Liga 1, echipa campioană, echipa care se află pe primul loc la egalitate cu Astra. În funcţie de rezultatul de sâmbătă se va stabili campioana de iarnă”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

Pandurii – Steaua se joacă sâmbătă la Târgu Jiu, cu începere de la ora 20:00, organizatorii punând în vânzare bilete cu prețuri adaptate pozițiilor celor două echipe, mult mai mari decât la celelalte meciuri de campionat. Astfel, la peluze un bilet costă 25 de lei, la tribunele I și II biletul costă 35 de lei, la tribuna 0 prețul este de 50 de lei, în vreme ce aceia care vor să stea în zona VIP vor scoate din buzunar 80 de lei pentru un loc.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.