RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii testează un columbian

/ 18 noiembrie 2013

De câteva zile, Pandurii testează un fundaș central columbian ce a fost în acest sezon în lotul divizionarei secunde UTA.

ospinaLuciano Ospina va împlini în februarie 23 de ani, este fundaș central și jucat înainte de a ajunge în România la formația argentiniană Huracan și la America de Cali. La UTA, deși a fost adus împreună cu alți doi conaționali în această vară, Ospina nu a reușit să impresioneze.

Fundașul central de 1,90 m este internațional de tineret al Columbiei, țară pentru care a evoluat de patru ori pentru selecționata under 20, Ospina bifând meciuri chiar la Campionatul Mondial under 20 din 2011.

„Așa cum am făcut și cu Maxim, la Pandurii încercăm să vedem jucătorii tineri, de perspectivă, din care să putem să scoatem profit după un timp. Și Ospina este un jucător care ar putea deveni interesant pentru noi, de aceea a și fost adus să-l vadă profesorul Pustai. Ne-am făcut o obișnuință să mai vedem din jucători chiar din timpul campionatului pentru a ne face din timp o părere asupra lor”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al grupării gorjene.

Vezi aici un filmuleț de prezentare al jucătorului testat de Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • RAU spune:

    Si Diana nu se lasa…………… ca nu vrea ea !
    DIIIIAAAAAAANNNNAAAAAAAAAAAAAA…………

    Duelul celor mai buni goalkeeperi: Eric vs. Kapetanos (21 Nov 2013)

    Pandurii – Steaua este cel mai interesant meci al campionatului! Nu va fi doar o confruntare Pustai – Reghecampf, ci și una a celor mai buni atacanți străini din Liga 1. Eric de Oliveira şi Pantelis Kapetanos vor fi titulari în partida de sâmbătă. Cei doi sunt în topul celor mai buni marcatori străini din toate timpurile din Liga 1. Pe primul loc este Wesley, care a plecat de un an și jumătate din România. Topul este completat de jucătorul de la Steaua, Kapetanos. Acesta a marcat 48 de goluri în Liga 1. 27 de echipe au primit gol de la atacantul grec. Cele mai multe au fost înscrise în poarta celor de la Mediaș și Ceahlăul. Kapetanos este cotat la 2 milioane de euro. De cealaltă parte, Eric este o piesă de bază în trupa lui Pustai. Mijlocașul Pandurilor a înscris 38 de goluri în Liga 1. 20 de echipe au primit cel puţin un gol de la brazilian, cele mai multe fiind încasate de Poli Timişoara, Astra şi CFR. Eric este cotat la 1,2 milioane de euro. Duelul indirect dintre Eric şi Kapetanos a început în vara lui 2008, când Eric a promovat cu Gaz Metan din Liga a 2-a, iar Kapetanos era adus în Ghencea de Adrian Ilie, atunci manager al Stelei. Din acel moment, au marcat pe bandă rulantă, ajungând acum să aibă împreună nu mai puţin de 86 de goluri în Liga 1.

    Diana Pătruț

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.