RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: „Sperăm ca Gino Iorgulescu să facă schimbările aşteptate de toată lumea”

/ 14 noiembrie 2013

 

Reprezentantul Pandurilor la alegerile pentru șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Eugen Pîrvulescu, a menționat că a votat așa cum Consiliul de Administrație a decis, din declarațiile acestuia reieșind că votul s-a îndreptat spre noul președinte al LPF, Gino Iorgulescu.

pirvulescu camera tv„Să sperăm că va fi o schimbare în bine, domnul Dragomir a făcut multe lucruri bune şi îi mulţumim pentru asta. Sperăm ca fostul internaţional Gino Iorgulescu să vină cu multe lucruri noi şi să facă schimbările aşteptate de toată lumea”, a declarat Eugen Pîrvulescu. Acesta a refuzat să comenteze faptul că politicul a dirijat votul: „Nu vreau să comentez afirmaţia domnului Dragomir cum că ar fi fost un atac politic asupra dânsului. Eu am luat decizia după o discuţie cu membrii Adunării Generale a Acţionarilor, nu este votul meu personal, este votul clubului Pandurii Târgu Jiu, eu am fost doar reprezentantul clubului. Îi urăm succes noului preşedinte şi sunt sigur că Gino Iorgulescu va schimba multe lucruri în bine în fotbalul românesc pentru că este nevoie. E un moment dificil şi dacă nu reuşim să schimbăm ceva, încet-încet riscăm să pierdem acest fenomen, acest spectacol iubit în toată lumea”, a mai spus președintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.