RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric după reținerea lui Condescu: „Problema nu vine direct la noi, sperăm să fie totul în regulă cu el”

/ 12 noiembrie 2013

Brazilianul Eric de Oliveira, despre al cărui posibil transfer la Steaua din iarnă s-a vorbit la începutul zilei, a comentat știrea serii, aceea a reținerii pentru 24 de ore a președintelui clubului târgujian, Marin Condescu.

condescu 1211            „Până acum nu am fost influențați de discuțiile despre Condescu. Mai este puțin până se termină turul și cred că nu vom fi afectați. Noi, jucătorii, trebuie să ne vedem de treburile noastre, problema nu vine direct la noi, sperăm să fie totul în regulă cu el. Vom fi alături de domnul Condescu, este un om superb. Mâine ne întoarcem la antrenamente și vom vedea ce vom face. Noi suntem alături de el. Din câte am văzut, viața clubului nu a fost influențată. Sperăm să nu se întâmple nimic rău”, a declarat Eric la DigiSport.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, pentru înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ramona Dochian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.