RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Avem de luat o revanșă!”

/ 11 noiembrie 2013

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, se așteaptă ca Pandurii să-și ia revanșa în fața dinamoviștilor pentru eșecul din sezonul trecut, iar în semifinalele Cupei României să pătrundă careul de ași de la finele campionatului Ligii 1 din această vară.

IMG_0456„Sfertul de finală Dinamo – Pandurii este capul de afiş al acestei faze din Cupa României, pe departe cel mai echilibrat joc. Eu cred că în semifinale o să ne regăsim primele patru echipe clasate în campionatul trecut şi în acest sezon. Vă daţi seama ce semifinale ar fi…”, a declarat Eugen Pîrvulescu după tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României. Oficialul Pandurilor nu uită de înfrângerea dureroasă suferită în urmă cu un an și spune că Dinamo trebuie să reprezinte doar o bornă pe care trebuie să o depășească pentru atingerea obiectivului din această competiție: „Anul trecut, când am picat cu Dinamo, am fost bucuroşi că evoluăm acasă şi aveam prima şansă. Acum jucăm în deplasare şi cu şanse egale, dar avem de luat o revansă. În plus, acum avem ascendentul pozitiv din campionat şi cred că putem să eliminăm Dinamo. Ne dorim foarte mult pentru că avem obiectiv finala şi câştigarea trofeului. După Oţelul şi Viitorul, Dinamo era a treia echipă accesibilă, să nu uităm totuşi că echipa din Ştefan cel Mare este una în reconstrucţie, deci nu am picat rău. Este adevărat, nu va fi uşor, dar ne dorim calificarea mai departe. Vitrina de la Târgu Jiu este cam goală, aşa că ar fi o încununare a rezultatelor foarte bune din aceşti ultimi ani să câştigăm un trofeu. De ce nu ar fi Cupa României?”, a completat Pîrvulescu.

Pentru trupa lui Cristi Pustai, nu doar valoarea adversarului reprezintă un obstacol în calea calificării în semifinale, ci și faptul că Pandurii a acumulat multă oboseală luptând pe trei fronturi: „Este adevărat, încă suntem angrenaţi pe trei fronturi şi oboseala contează şi ea, plus problemele inerente de lot. De aceea ne doream să jucăm acasă cu Dinamo, dar asta este, suntem antrenaţi deja cu oboseala şi cu meciurile din deplasare. Am bătut la Tel Aviv, la Braga, la echipe mari, de ce ne-am opri la Bucureşti, cu Dinamo?”, a concluzionat președintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.