RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ei cu trei bare, Pandurii cu trei puncte!

/ 10 noiembrie 2013

Pandurii a trecut cu bine de un hop important, a câștigat la Chiajna pentru a doua oară în acest tur de campionat, a învins Viitorul Constanța și se menține pe locul 4 în Liga 1.

nicoara petrolul 2Cu mari probleme de lot, avându-i pe Stanca, Erico, Mamele și Matulevicius accidentați și pe Christou suspendat, și cu oboseala acumulată după meciul cu Fiorentina din Europa League, Pandurii a încropit un prim unsprezece cu Rada și Elton în centrul defensivei și a reușit să termine meciul fără a primi gol. N-a fost deloc ușor, Viitorul a fost în mai multe rânduri aproape de a marca, dar Mingote și barele porții sale (în trei rânduri), au menținut tabela nemodificată. Băluță a fost cel care a lovit primul bara transversală, cu un șut de la circa 12 metri, în minutul 21, iar apoi Gavra a avut de două ori acest ghinion, bara opunându-se golului în minutele 52 și 63, prima dată la o minge deviată cu capul după un corner, iar a doua oară la un șut de la 17 metri care după ce a lovit bara laterală l-a lovit și pe Mingote în mână și apoi a ieșit în corner. Ghinionul Viitorului, norocul Pandurilor, căci la trei minute după cel de-al treilea glonț ce le-a șuierat pe la ureche, Distefano a scos din joben o pasă genială pentru Nicoară, iar acesta a înscris cu un șut la firul ierbii, la colțul lung. Gazdele au acuzat din plin șocul golului primit și nu au avut replică până în ultimele cinci minute. Atunci Viitorul s-a aruncat în atac cu toate liniile, a forțat egalarea, dar Axente, Bejan, Puțanu, Benzar și Lazăr au arătat că sunt doar speranțe, nu certitudini, iar tabela a rămas nemișcată până la ultimul fluier al lui Alexandru Tudor.

Cu toate că i-a fost greu la Chiajna, contra Viitorului, Pandurii și-a îndeplinit obiectivele. A câștigat cele trei puncte, a reușit să termine al doilea meci din acest sezon de Liga 1 fără să primească gol și a scăpat și fără cartonașe galbene la Eric și Nicoară, oamenii în pericol de suspendare pentru meciul cu Steaua. Totuși, Pandurii l-au pierdut pe Alex dos Santos, însă speră ca accidentarea sa să nu fie prea gravă și să poată fi refăcut până la ora meciului cu campioana, altfel Pustai ar rămâne fără principalii săi atacanți centrali, după ce Matulevicius a fost operat de menisc și va absenta o perioadă mai lungă de pe teren.

Viitorul Constanța – Pandurii Târgu Jiu 0-1 (0-0)
Stadion „Concordia”, Chiajna, spectatori: 1.000

A marcat: Nicoară (min. 65)

Viitorul: Balauru – Bejan, Larie (min. 32 Puțanu), Mitrea, Toșca – Benzar, Emerson (min. 65 Nikolov) – Gavra, Cârstocea (min. 77 Lazăr), Băluță – Axente. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Elton, Rada, Momcilovic – Anton, Breeveld – Ciucur, Eric (min. 77 Adrovic), Nicoară (min. 83 Buleică) – dos Santos (min. 45+1 Distefano). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Benzar (min. 38), Băluță (min. 61), Bejan (min. 80) / Breeveld (min. 85), Adrovic (min. 90), Mingote (min. 90+2).

Arbitri: Alexandru Tudor – Sebastian Gheorghe, Daniel Hulubei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.