RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii revine în campionat cu un meci contra Bucovinei Suceava

/ 9 noiembrie 2013

După o pauză destul de lungă, handbalul masculin are din nou meci la Târgu Jiu, Energia Pandurii Târgu Jiu primind duminică, de la ora 16:00, vizita celor de la Bucovina Suceava.

2Pentru gorjeni, vizitele celor de la Bucovina au însemnat aproape de fiecare dată bătăi de cap, însă situația pare acum mult mai ușoară pentru elevii lui Liviu Andrieș, echipa din Suceava renunțând la majoritatea jucătorilor de valoare în acest sezon din cauza problemelor financiare. Totuși, Energia trebuie să fie atentă, Bucovina putând face surprize, așa cum s-a întâmplat și la Reșița, acolo unde moldovenii au înregistrat singurul lor succes din actuala stagiune.

„În anii trecuți ne-au cam „păcălit” și acasă și la Suceava. Poate și de asta trebuie ca băieții să aibă o motivație în plus la acest meci”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș. Și președintele clubului gorjean nu vede altă variantă pentru acest joc decât victoria Energiei: „Jocul cu Suceava trebuie abordat cu maximă seriozitate. Trebuie să câștigăm pentru a rămâne în grafic și putem să câștigăm acest meci!”, a declarat Laurențiu Răuț.

Meciul cu Bucovina Suceava va fi primul în care portarul Șelaru va îmbrăca tricoul Energiei, portarul dorit de gorjeni în vară venind abia acum la Târgu Jiu, după despărțirea de Știința Bacău, acolo unde nu a avut prea multe șanse de a juca. În schimb, de la Energia a plecat în această perioadă Daniel Mureșan, interul adus cu surle și trâmbițe de la Sporting Lisabona în această vară a dezamăgit, s-a reaccidentat și în plus a încălcat Regulamentul de Ordine Interioară al echipei, motiv pentru care i-a fost defăcut contractul începând din această săptămână.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.