RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apărare decimată pentru Pandurii la meciul cu Viitorul

/ 9 noiembrie 2013

Partida de duminică, în care Pandurii întâlnește în deplasare pe Viitorul Constanța, la Chiajna, este una deosebit de importantă, având în vedere faptul că Ceahlăul a egalat deja la puncte echipa gorjeană, iar CFR Cluj se află acum la doar 2 puncte, dar și extrem de dificilă date fiind problemele de lot cu care Cristi Pustai se confruntă la acest meci.

alb albastru sigla pandurii 62Practic, din cei patru fundași centrali pe care Pandurii îi are în lot, Pustai nu poate apela decât la Rada, restul fiind fie suspendați, cazul lui Christou, fie accidentați, în această categorie intrând Erico da Silva și Mamele. Christou a fost eliminat la meciul cu Vasluiul, în vreme ce ceilalți doi fundași centrali au, din cîte se pare, rupturi fibrilare după jocul cu Fiorentina, unul pe care Erico l-a început ca titular dar a fost înlocuit înainte de pauză tocmai cu Mamele.

Ionuț Rada, singurul fundaș de meserie din lotul Pandurilor apt pentru jocul cu viitorul, a fost folosit în acest sezon doar în meciul din deplasare cu Ceahlăul, din runda a patra, și în 16-imile Cupei României, în meciul cu juniorii Farului. În aceste condiții, Pustai se vede nevoit să improvizeze, iar printre cei care ar putea fi soluții pentru jocul cu Viitorul se numără cei doi mijlocași la închidere, Anton și Breeveld, fundașul stânga Marko Momcilovic, dar și recent legitimatul Elton, fratele geamăn al lui Erico da Silva.

Singura pată albă în această mare neagră de ghinion pentru Pustai pare a fi adversarul întâlnit, Viitorul Constanța fiind una dintre echipele mai slabe ale campionatului, care nu se regăsește deloc în acest sezon după ce și-a vândut jucătorii de perspectivă. În plus, în favoarea lui Pustai vine și faptul că înaintea meciului cu Steaua, campionatul este întrerupt pentru dubla de baraj a naționalei cu Grecia, perioadă în care speră ca măcar unul dintre cei doi accidentați să-și revină și să poată juca în meciul contra campioanei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.