RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric: „Nu mergem acolo ca suporterii, ca să-i apreciem sau ca să-i îmbrăţişăm”

/ 7 noiembrie 2013

Brazilianul Eric de Oliveira regretă faptul că Pandurii n-a reușit să profite de startul bun de partidă de pe „Artemio Franchi” pentru a scoate mai mult de la o partidă care putea deveni istorie pentru clubul gorjean, dar spune că atât el cât și coechipierii săi vor face totul pentru un rezultat bun în returul de la Cluj cu Fiorentina.

faza eric„S-a văzut faptul că a fost cel mai tare adversar pe care l-am întâlnit până acum. E o bucurie şi o plăcere pentru fiecare dintre noi că jucăm la acest nivel, cu astfel de echipe dar suntem profesionişti iar atunci când fluieră arbitrul se termină cu emoţiile, cu laudele pentru ei, că sunt Fiorentina, că au jucători de naţională şi jucăm pentru că şi noi ne luptăm pentru pâinea de mâine. Toată lumea ştie că puteam conduce cu 2-0 acolo în minutul 7, dar e trecut acum şi ne gândim doar la acest meci în care sper să facem o figură bună”, a declarat Eric înainte de plecarea spre cluj, acolo unde Pandurii dispută joi seara returul întâlnirii cu echipa florentină. „Noi nu mergem acolo ca suporterii, ca să-i apreciem sau ca să-i îmbrăţişăm pe jucătorii lor, ci să jucăm. Poate şi ei se gândesc să fie atenţi la unul sau doi dintre noi aşa că trebuie să ne preocupăm mai mult de noi şi mai puţin de adversari”, anunță brazilianul intențiile ofensive cu care Pandurii vrea să caute drumul spre o nouă surpriză în Europa League.

Eric va fi nevoit să joace meciul cu Fiorentina, ca dealtfel și celelalte meciuri până la finele sezonului de toamnă, fără colegul său din linia de atac de până acum, Matulevicius. Brazilianul spune că îi va fi greu fără Matulevicius, speră ca cel care-l va înlocui să fie cel puțin la fel de eficiant: „Pierderea lui Matulevicius e foarte importantă, e vârful cu 14 goluri în acest an şi e din coloana vertebrală a echipei, ne-a ajutat foarte mult. O să jucăm şi pentru el, îi dedicăm golurile, ştim cât de dureros e pentru el să stea accidentat”, a mai declarat Eric de Oliveira.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.