RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Anton despre așteptările de la meciul cu Fiorentina: „Măcar un egal, dar noi nu o să jucăm la egal!”

/ 7 noiembrie 2013

Mijlocașul Paul Anton regretă faptul că un meci precum cel cu Fiorentina nu se poate disputa la Târgu Jiu, însă speră ca și la Cluj să aibă parte de un stadion cât mai plin pentru ca Pandurii să fie ămpiunși spre un rezultat surpriză.

GRUPA E EUROPA LEAGUEPână acum, în meciurile disputate pe „Cluj Arena”, Pandurii n-a cunoscut gustul victoriei, iar meciul cu Fiorentina nu deschide cele mai optimiste perspective: „Sperăm să câştigăm. Nu cred că e importantă arena. Era important să jucăm la Târgu-Jiu cu spectatorii noştri. Acum o să vină lume multă, dar e altceva să joci acasă. Sperăm să spargem gheaţa şi să fim bucuroşi la final”, a comentat Paul Anton. Acesta spune că Pandurii este pregătită să ofere spectacol și o partitură ofensivă în meciul cu echipa ce a învins pe Juve și Milan în ultimele etape de campionat în Serie A: „Măcar un egal, dar noi nu o să jucăm la egal. În tur nu am mers să ne apărăm, am jucat, am luat trei dar am încercat să jucăm fotbal. Şi acum vom da tot ce e mai bun din noi şi la final vedem ce va fi”, a mai spus Anton.

Meciul dintre Pandurii și Fiorentina, contând pentru etapa a patra în Grupa E a Europa League, se va disputa joi, cu începere de la ora 20:00, partida fiind transmisă în direct de trei televiziuni din România: Pro TV, DigiSport 1 și Dolce Sport 1. Grupa este condusă de Fiorentina, care a obținut maximum de puncte după primele trei etape, în vreme ce Pandurii ocupă locul 3, cu un punct, obținut pe terenul ultimei clasate, Pacos de Ferreira. În celălalt meci al etapei, de la aceeași oră, Dnipro primește vizita portughezilor de la Pacos.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.