RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Recuperarea lui Matulevicius ar putea dura mai mult

/ 5 noiembrie 2013

Atacantul lituanian Deyvidas Matulevicius a fost recent operat de menisc la unul dintre genunchi, însă problemele nu sunt deloc simple, iar recuperarea sa ar putea dura mai mult decât se prognozase inițial.

matulevicius tg jiu„Sunt ceva probleme, nu a fost o simplă operație de menisc și există riscul ca perioada de recuperare să fie de șase luni. Multe depind însă și de jucător, de felul cum reface el”, a declarat medicul echipei, Ion Șerban. Matulevicius a mai fost operat la genunchiul respectiv în urmă cu câțiva ani, însă acea operație a fost corect făcută și nu au fost probleme acolo, însă recuperarea jucătorului după acea operație a durat circa opt luni, iar o recuperare similară ar putea închide sezonul pentru atacantul lituanian.

Dincolo de această accidentare a lui Matulevicius, Pandurii mai are probleme de lot din motive medicale. Cornel Predescu se află în continuare sub programul de recuperare indicat de medici și nu va reveni mai devreme de retur, chilianul Diego Rubio stă și el pe tușă acuzând dureri la genunchi, iar Paulinho s-a accidentat la încălzirea meciului de campionat de la Timișoara și va rata cel puțin meciul de la Chiajna cu Viitorul.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.