RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gilortul Târgu Cărbunești s-a detașat în Liga a IV-a gorjeană

/ 5 noiembrie 2013

Gilortul Târgu Cărbunești pare a nu avea adversar în actuala ediție de campionat în liga a IV-a gorjeană, elevii lui Sergiu Găman defilând cu 9 victorii din tot atâtea partide disputate.

faza de joc cupaÎn derby-ul rundei, la Bălești, Gilortul s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Internațional, care a căzut pe locul trei după această etapă, Petrofac Țicleni fiind cea care a urcat în poziția a doua după succesul cu 3-0 din deplasarea de la Negomir. În urma acestor rezultate, între primele două clasate, Gilortul și Petrofac, este o diferență de șase puncte. Lupta pentru locurile 2-6 este una foarte strânsă și se defășoară pe o plajă de doar 3 puncte.

Rezultatele etapei a IX-a:
Viitorul Negomir – Petrofac Țicleni 0-3
AS Stejari – Pandurii Padeș 3-0
Parângul Sadu – Știința Hurezani 2-1
Internațional Bălești – Gilortul Târgu Cărbunești 0-1
Știința II Turceni – Minerul II Mătăsari 2-2
Vulturii Fărcășești – Unirea Crușeț 3-0
Energetica Tismana – Petrolul Stoina 4-3

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • dan spune:

    Domnule Constantinescu, echipa Gilortul este antrenată de domnul Sorin Găman. Dacă titlul articolului se referă la liderul ligii a IV-a trebuia să postaţi o fotografie cu această echipă şi nu una care a fost făcută, probabil, la finala cupei judeţene, de anul trecut, dintre Ştiinţa Turceni şi Petrofac Ţicleni.

    • http://frf.ro/juniori-u16-2010/seria-4
      Cautati selectionata Gorjului si vedeti cine o antrena. Este site-ul FRF-ului. Dar probabil nici ei nu stiu cum il cheama… In ceea ce priveste fotografia, nu e obligatoriu sa fie nici din acea etapa si nici cu vreuna dintre echipe. La fel de bine putea sa nu fie nicio fotografie. Daca vreti sa gasiti greseli, cautati altele, cu siguranta sunt. Nu sunt perfect!

      • dan spune:

        Nu am dorit să caut greşeli ci să informez corect cititorii. Dacă v-a deranjat comentariul meu, îmi cer scuze. Nu ştiu ce rost are să aducem în discuţie selecţionata Gorjului. Este adevărat că domnul Sergiu Găman a ocupat postul de antrenor al selecţionatei judeţene Under 16 dar înţelegeţi că antrenorul Gilortului este domnul Sorin Găman.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.