RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii pierd trei puncte mari pe teren propriu

/ 3 noiembrie 2013

Pandurii n-a reușit să câștige niciun punct din confruntarea cu FC Vaslui disputată pe teren propriu, oaspeții câștigând în prelungirile întâlnirii după ce echipa gorjeană a evoluat mai bine de jumătate din meci cu un om în minus.

IMG_5171Trupa lui Cristi Pustai a început mai bine meciul, a avut primele ocazii, dar unele decizii luate de arbitrul Istvan Kovacs aveau să-și pună amprenta pe desfășurarea ulterioară a jocului. Christou a primit un cartonaș galben la primul fault al meciului, în minutul 3, undeva aproape de tușă, iar aproape de pauză avea să-l încaseze și pe al doilea, la un presupus henț făcut de cipriot la un contraatac al oaspeților. Cât a avut 11 oameni în teren, Pandurii a făcut legea, a avut ocaziile importante, prin Anton, Distefano, Buleică sau Eric și chiar a deschis scorul prin Momcilovic, în minutul 29, la o recentrare în careu a lui Erico după o lovitură liberă executată bine de Eric. Eric, dublu premiat de DigiSport ca fotbalist al lunilor septembrie și octombrie, avea să fie sacrificat de Cristi Pustai după eliminarea lui Christou, asta și pentru că brazilianul fusese avertizat de arbitrul Istvan Kovacs încă din minutul 6 și exista pericolul ca Pandurii să rămână chiar în 9 jucători. Omul în minus s-a resimțit în jocul Pandurilor, care au făcut pasul în spate și a încercat să dea lovitura prin singurul jucător rămas în avanposturi, Alex dos Santos. Acesta a fost în poziție bună de finalizare în două rânduri în repriza secundă, dar Cerniauskas a respins sepctaculos în corner voleul brazilianului din minutul 58, iar în minutul 69 a șutat pe lângă poartă. Între timp, Antal a profitat de un marcaj aproximativ în careu făcut de Ungurușan și a reluat din apropiere centrarea lui Mușat egalând în minutul 66. Meciul a continuat în nota de dominare absolută a oaspeților, care s-au năpustit asupra jumătății de joc pandure, au căutat drumul spre poarta lui Stanca, dar n-au avut nici măcar o ocazie importantă. Asta până în prelungiri, când, după ce Pandurii a irosit o lovitură liberă din poziție foarte bună, Distefano șutând peste poartă de la circa 20 de metri, Antal a dat lovitura prin același Antal, care a reluat din apropiere un șut respins în față de Stanca după șutul lui Pătulea, în minutul 90+2.

Pandurii pierde astfel al treilea meci pe teren propriu din acest sezon, după eșecurile cu Astra și Gaz Metan Mediaș, și ratează posibilitatea de a se rupe de restul plutonului asigurându-și pentru mai multe etape locul 4. Pentru gorjeni urmează meciul cu Fiorentina, de la Cluj Napoca, în Europa League, și apoi partida de campionat cu Viitorul Constanța, de la Chiajna, dar în deplasare nu e ca acasă, așa că Pandurii speră că vor putea recupera rapid punctele pierdute pe teren propriu, cu Vasluiul.

Pandurii Târgu Jiu – FC Vaslui 1-2 (1-0)

Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 4.000

Au marcat: Momcilovic (min. 29) / Antal (min. 66 și 90+2)

Pandurii: Stanca – Ungurușan, Christou, da Silva, Momcilovic – Anton, Breeveld – Buleică (min. 58 Ciucur), Eric (min. 45 Mamele), Distefano – dos Santos (min. 83 Nicoară). Antrenor: Cristi Pustai.

FC Vaslui: Cerniauskas – Celeban, Prahic, Cordoș (min. 46 Wilk), Mușat – Caue (min. 54 Pătulea), Madson – Viveiros, Antal, Sânmărtean – Temwanjera. Atrenor: Liviu Ciubotariu.

Cartonașe galbene: Christou (min. 4 și 41), Eric (min. 6), da Silva (min. 63) / Prahic (min. 27), Sânmărtean (min. 49), Viveiros (min. 60), Madson (min. 90)

Cartonaș roșu: Christou (min. 41)

Arbitri: Istvan Kovacs – Marius Nicoară, ALexandru Cerei.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Other spune:

    Inca o dovada ca Porumboiu e seful arbitrilor ! Si in acelasi timp o monstra de arbitraj „smecher”. Kovacs a demonstrat aseara cum poate un arbitru sa duca un meci in directia dorita de el ( si de altii ) ! Probabil ca gorjenii au inceput sa deranjeze si in acest fel sunt pusi la ” colt ” .Curios e ca la faza in care s-a dat cartonasul rosu nu este nici o reluare din spatele portii , in timp ce la alte faze Digi a oferit promt reluari cu o camera plasata dincolo de linia de fund a terenului !Nu e primul meci pe care acest arbitru , probabil la comanda , il dirijeaza cum vrea el ! Ar trebui ca sefii clubului sa nu mai accepte ca acest fluieras sa mai arbitreze echipa noastra !

    • FANPAN spune:

      Eu cred ca e mana lui DINU GHEORGHE ( VAMA ) DE LA ASTRA. SA NU UITAM CA ACELASI ARBITRU L-A ELIMINAT GRATUIT PE MATEI DE LA DINAMO IN MECIUL ASTRA – DINAMO

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.