RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius, operat de menisc

/ 31 octombrie 2013

Pandurii și-a pierdut una dintre gurile de tun ale acestui sezon, Devydas Matulevicius suferind o operație de menisc la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti, intervenția făcându-se după ce a fost controlat de fostul medic al Stelei, Ionuţ Codorean, după cum a declarat Eugen Pîrvulescu.

matulevicius cu brasovPreședintele executiv al Pandurilor spune că pierderea este cu atât mai grea cu cât jucătorul era urmărit de unele echipe în vederea unui transfer extern: „Nu cred că va mai juca până la finele anului. E cea mai tristă veste pe care am primit-o, nu am fost aşa supărat nici după eşecul cu Fiorentina. Era şi în vizorul unei echipe mari din Vest, putea să plece în iarnă. Un jucător, puternic, masiv, care a crescut de la meci la meci, e o pierdere importantă pentru noi dar şi pentru echipa naţională a Lituaniei”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu.

Matulevicius are șase goluri strânse în campionat în cele 12 etape disputate până acum, reușite cu care se află pe poziția a treia a clasamentului golgheterilor din Liga 1, un clasament în care primul loc este împărțit de pandurul Eric și astralul Budescu, ambii cu câte 8 reușite.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.