RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii e în sferturile cupei

/ 29 octombrie 2013

 Pandurii a bifat un nou succes în Cupa României, în faza optimilor trecând fără drept de apel de Ripensia Timișoara, scor 3-0 (2-0) pentru echipa antrenată de Cristi Pustai.

8După ce învinsese și echipa fanion a Timișoarei în Liga 1, Pandurii a început meciul cu echipa de liga a 5-a cu o formulă în care și-au făcut loc mai multe rezerve. Pentru prima dată îmbrăcând tricoul echipei gorjene într-un meci oficial, Elton da Silva, fratele geamăn al lui Erico, a fost cel care a deschis scorul cu o lovitură de cap în minutul 9.  Muntenegreanul Adrovic a spart și el gheața marcând pentru 2-0 în minutul 29, la un contraatac al Pandurilor, și tot el a fost cel care l-a făcut pe Ciobai să greșească decisiv marcându-și în propria poartă în minutul 63, gol cu care tabela de pe stadionul „Dan Păltinișanu” s-a închis. Gazdele au evoluat curajos, au încercat să se ridice la nivelul adversarului dat de competiție, au avut și unele șanse de a marca, însă diferența de valoare a fost prea mare pentru a lăsa loc surprizelor.

Pandurii revin acasă după o săptămână de pribegie, cu trei jocuri susținute în deplasare, unul la Florența în Europa League și două la Timișoara, în campionat și în cupă, și acum așteaptă cu optimism jocul de campionat cu FC Vaslui.

Ripensia Timișoara – Pandurii Târgu Jiu 0-3 (0-2)
Stadion „Dan Păltinișanu”, Timișoara, spectatori: 5.000

Au marcat: – / Elton (min. 9), Adrovic (min. 29), Ciobai (min. 63 – ag.)

Ripensia: Rădulescu – Petrişor, Ciobai, Uzun, Cărpinişan – Boangheş (min. 71 Mogoș), H. Mureşan – Pășcăleanu (min. 53 Radu), Briciu, Ad. Popa – Anagor (min. 67 Ungur). Antrenor: Radu Suciu.

Pandurii: Lazar (min. 46 Mingote) – Pleașcă, Erico, Mamele, Sipo – Cristea (min. 46 Shamsin), Elton – Ciucur, Distefano, Nicoară – Adrovic (min. 70 Rada). Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonașe galbene: Briciu (min. 31), Cărpinișan (min. 75) / Pleașcă (min. 23), Rada (min. 72)

Arbitri: Florin Mihai Marcu – Adrian Mărginean, Mihai Marius Marica.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.