RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pacos de Ferreira schimbă antrenorul

/ 29 octombrie 2013

După ce Pacos de Ferreira a pierdut acasă, scor 1-3, confruntarea cu Vitoria Guimaraes, antrenorul Costinha și-a înaintat demisia ce i-a fost acceptată de conducerea clubului.

costinhaImediat după meciul cu Vitoria Guimaraes, Costinha și-a anunțat decizia: „Nu mai pot continua. În timpul săptămânii trecute am discutat cu președintele și, din păcate, lucrurile nu au mers bine. Este nevoie de o schimbare”, a declarat cel care a stat pe banca celor de la Pacos de Ferreira și la meciul cu Pandurii din Europa League. În campionatul intern, Pacos are un debut de sezon dezastruos, în opt etape având o singură victorie, cu patru puncte ocupând ultimul loc în clasament.

Președintele clubului lusitan, Carlos Barbosa, spune că decizia de a renunța la Costinha a fost una greu de luat, îl laudă pe fostul internațional portughez și recunoaște că o parte din vină le aparține celor din conducerea clubului. Carlos Barbosa a făcut cunoscut că plecarea lui Costinha i-a luat puțin prin surprindere, însă până miercuri trebuie să anunțe noul antrenor care se va ocupa de Pacos de Ferreira.

Pandurii și Pacos de Ferreira fac parte din grupa E a Europa League, au fiecare câte un punct și luptă pentru obținerea locului trei în grupă, deși, teoretic, ambele păstrează șanse de a atinge primăvara europeană, însă acestea sunt foarte reduse.

În meciul tur dintre Pacos și Pandurii, disputat la Guimaraes, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.