RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Toma: „Ne-a lipsit precizia la finalizare”

/ 27 octombrie 2013

Managerul echipei SCM U Craiova, Marius Toma, consideră just rezultatul întâlnirii cu Energia Rovinari, câștigată sâmbătă de gorjeni cu 85-76, și pune evoluția mai puțin convingătoare a jucătorilor săi pe oboseala acumulată în ultimele zile.

IMG_3365             „Am fost obosiți, s-a văzut și lipsa de concentrare. Cu trei coșuri de trei puncte pe toată durata partidei și 19 turnover-uri nu aveam dreptul să emitem pretenții. Am fost nemulțumiți și de arbitri la anumite faze litigioase, dar nu mai contează. Trebuia să ne vedem noi de jocul nostru și să avem 12-13 mingi pierdute și 6-7 aruncări de trei puncte reușite și altul era rezultatul final. Oboseala după meciurile din Liga Balcanică se simte, e evident acest lucru. Faptul că am jucat trei partide în cinci zile și-a spus cuvântul inclusiv la acest meci, mai ales la lipsa de precizie la finalizare. Am avut doar trei reușite din 18 încercări”, a declarat Marius Toma la finalul meciului pierdut de echipa sa la Târgu Jiu. Acesta a apreciat însă jocul ca pe unul demn de denumirea de derby al Olteniei: „Meciul cred că s-a ridicat la nivelul unui derby, atmosfera a fost frumoasă în tribune, băieții și-au dorit victoria, și cei de la Energia și cei ai noștri. A fost o partidă cu toate ingredientele necesare pentru un derby”, a concluzionat managerul echipei craiovene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.