RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, pe urmele Craiovei Maxima

/ 24 octombrie 2013

Chiar dacă încă este departe de performanțele realizate în anii 80 de frumoasa echipă a Craiovei, Pandurii încearcă să calce pe urmele Craiovei Maxima avându-i aproape pe câțiva dintre componenții echipei ce a eliminat Fiorentina.

condescu craiova maxima florenta          „Ne-am dori să reprezentăm o mică parte din Craiova Maxima, acum noi suntem cei care reprezentăm Oltenia, e greu să egalăm performanțele Craiovei, dar sunt bucuros că au venit câțiva dintre ei cu noi (n.red: Cîrțu, Săndoi, Cămătaru, Irimescu și Țicleanu). Sunt mândru că i-am văzut, atins, că sunt în viață”, a comentat antrenorul Cristi Pustai faptul că unii dintre artizanii primei campanii europene de succes a unei echipe românești au fost invitați la Florența de conducerea pandură.

Cristi Pustai recunoaște că se află într-o poziție pe care nu a mai fost, dar speră ca viitorul să-i ofere și alte șanse de a ieși în evidență: „Deocamdată trăiesc cel mai frumos moment din cariera mea de antrenor. Am ajuns la acest nivel, dar nu fac poze pe stadion pentru că sper să ajung pe altele mai mari”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.