RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Vrem să facem un meci bun la Florența”

/ 22 octombrie 2013

Pandurii vor pleca mâine dimineață spre Florența, acolo unde are obligația de a lupta pentru cel puțin un rezultat de egalitate dacă vrea să-și păstreze șanse de calificare în primăvara europeană.

pirvulescu camera tv           „Vine un meci important pentru noi iar dacă ne dorim calificarea mai departe, trebuie să venim cu un rezultat bun de la Fiorentina. Vrem să facem un meci bun la Florența. E un meci dificil, Fiorentina vine dintr-un fotbal puternic. Vreau un rezultat bun”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Partida dintre Fiorentina și Pandurii este programată a se disputa joi la Florența, cu începere de la ora 22:00, meciul fiind transmis în direct de Pro TV, Digi Sport și Dolce Sport. Pentru această partidă s-a arătat un interes deosebit și din partea suporterilor români, care ar putea fi prezenți în tribunele Stadionului „Artemio Franchi” din Florența în număr mult mai mare decât la precedentele partide disputate de Pandurii în deplasările europene. Dealtfel, și numărul suporterilor italieni care vor urmări la fața locului meciul dintre Fiorentina și Pandurii va fi unul foarte mare, multe bilete de la ultimul meci de campionat, cel cu Juventus, când tribunele au fost pline, s-au vândut la pachet cu cele de la meciul din Europa League. Și pentru returul de pe Cluj Arena, florentinii și-au anunțat prezența într-un număr mare, de circa 1.000 de suporteri.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.