RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Golgheteri „made in Pandurii”

/ 21 octombrie 2013

Pentru prima dată în istoria clubului, Pandurii are doi jucători în topul golgheterilor competiției interne, unul chiar pe prima treaptă, e drept el fiind la egalitate cu un alt jucător din Liga 1.

matulevicius cu otelulEric de Oliveira a ajuns la cota 7 după 11 etape și conduce în clasamentul celor mai prolifici jucători din Liga 1, la egalitate cu Budescu, însă Astra are disputat cu un joc mai puțin decât echipa gorjeană. În grupul celor patru jucători care au înscris de câte șase ori în acest sezon în campionat se află un alt jucător al Pandurilor, atacantul lituanian Deyvidas Matulevicius având parte de un an foarte bun alături de echipa gorjeană. Pe lângă cele șase goluri din acest tur de campionat, Matulevicius a mai înscris un gol în Europa League și de trei ori pentru echipa națională a Lituaniei, iar cu cele opt goluri marcate în returul campionatului trecut pentru Pandurii, vârful gorjenilor a ajuns la un total de 18 goluri marcate în 2013.

Pandurii are la această dată cel mai prolific atac, cu 26 de goluri înscrise, la egalitate cu Astra și cu două mai multe decât Steaua, însă Astra are un joc mai puțin, iar Steaua cu două.

Din totalul golurilor pandure din acest campionat, 26 la număr, jumătate au fost înscrise de cei doi jucători aflați în topul golgheterilor, Eric și Matulevicius.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ei spune:

    Nu scrieti nimic despre faptul ca Matulevicius e cel mai bun marcator in anul calendaristic 2013 si ca Eric are cele mai multe pase decisive in acest an calendaristic?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.