RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Numai unul la naționale

/ 10 octombrie 2013

Deși s-a anunțat că Pandurii a avut patru jucători convocați la loturile naționale, doar lituanianul Deyvidas Matulevicius a ajuns la echipa națională pe care o reprezintă.

matulevicius cu otelulÎn afara lui Matulevicius, cipriotul Christou Paraskevas, libanezul Fayez Shamsin și Sipo Bohale pentru Guineea Ecuatorială au primit scrisori de convocare la loturile naționale, a anunțat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Libanezul Shamsin a suferit o ruptură musculară și nu a putut onora convocarea, în vreme ce pentru ceilalți doi panduri nu există încă nicio explicație oficială, ei aflându-se la Târgu Jiu, la antrenamentele echipei gorjene.

Mijlocașul Paul Anton a fost și el aproape de a prinde lotul României pentru dubla cu Andorra și Estonia după ce Pintilii nu a putut fi convocat datorită problemelor medicale, însă și pandurul a suferit o accidentare la ultimul meci din Liga 1. Anton a suferit o leziune a tendonului și nu se va antrena până la finalul acestei săptămâni, el urmând a reintra la antrenamente sub comanda lui Cristi Pustai abia de luni.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.