RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Antonaru despre meciul cu Steaua: „Vor fi foarte determinați să câștige dacă le vom da ocazia”

/ 10 octombrie 2013

Cristi Antonaru, cel mai în formă jucător din lotul Energiei Pandurii Târgu Jiu în acest debut de campionat, este sigur că gorjenii nu vor avea un meci ușor în compania Stelei, vineri, la Târgu Jiu, începând de la ora 18:00.

IMG_9863 „Steaua vine după o înfrângere și vor fi foarte determinați să câștige dacă le vom da ocazia. Trebuie să ne concentrăm , să jucăm ca o echipă și să-i batem pentru a ne afla din nou în obiectiv”, a avertizat portarul echipei gorjene. Acesta se teme și de omologul său din poarta Stelei, un portar cunoscut pentru faptul că intrat în mână poate fi cu greu învins: „Laufceag e un portar cu foarte mare experiență. Dacă va prinde 2-3 mingi, atunci ne va fi foarte greu să-i dăm gol”, a mai declarat Antonaru.

În privința evoluției echipei gorjene în actuala ediție de campionat, Antonaru spune că Energia poate să-și îndeplinească obiectivul, însă trebuie să aibă grijă la surprizele ce au început să apară și care vor continua și în etapele viitoare: „Putem prinde locurile 4-5, dar trebuie să câștigăm meciurile care trebuie câștigate, în special cele de pe teren propriu. Campionatul este echilibrat, noi am bătut la Baia Mare, Baia Mare a bătut Bacăul, Bacăul ne-a bătut pe noi… Vor mai fi și alte surprize”, a concluzionat Antonaru.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.