RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Giotoiu: „Nu cred că e un start dezamăgitor!”

/ 9 octombrie 2013

Pivotul Energiei, Paul Giotoiu, este de părere că echipa gorjeană nu a dezamăgit în acest sezon, deși a făcut un pas greșit pe teren prorpiu pierzând cu Dinamo.

giotoiu dinamo„Nu cred că e un start dezamăgitor. Am prins până acum cele mai puternice echipe. La sfârșitul turului vom fi sus. Avem o echipă echilibrată față de anii trecuți, când aveam probleme de lot, cu doar 2-3 jucători pe bancă. Mai e de lucrat, avem un minus la omogenitate, dar sperăm să rezolvăm și acest lucru cât mai repede”, a declarat Paul Gitoiu. Pivotul echipei gorjene spune că dacă punctele pierdute acasă cu Dinamo ar fi recuperate la Odorhei, Energia va fi în grafic: „Avem o etapă importantă, un meci pe care trebuie să-l câștigăm, cel cu Steaua. Am făcut deja un pas greșit acasă, cu Dinamo. Vrem un rezultat bun și apoi să mergem la Odorhei pentru a obține și acolo un rezultat bun, să ne recuperăm acolo punctele pierdute cu Dinamo. Dacă vom obține două victorii în următoarele două meciuri, atunci vom urca în clasament acolo unde vrem să fim”, a completat Giotoiu.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.