RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au spulberat Săgeata

/ 7 octombrie 2013

Pandurilor le-a fost suficientă o repriză pentru a tranșa decisiv meciul cu Săgeata Năvodari, meci câștigat la Constanța de elevii lui Pustai cu scorul de 4-0 (3-0).

IMG_6706Cu multe modificări în garnitura de start față de meciul din Europa League cu Pacos Ferreira, Pandurii a început în forță și Matulevicius deschidea scorul în minutul 14 cu o lovitură de cap din centrarea lui Distefano. În minutul 31 Anton a mărit avantajul pandurilor cu un șut de excepție de la circa 25 de metri, iar Matulevicius a făcut dubla după o pasă a lui dos Santos cu un minut înaintea pauzei. Ciucur a stabilit scorul final la câteva secunde de la reluare, după reușita celui care a intrat înlocuindu-l pe Anton după accidentarea din prima repriză jocul fiind unul tern, fără nici cea mai mică miză.

Pustai a mers la acest meci pe mâna unor jucători mai puțin folosiți, aduși înaintea finalului perioadei de mercato, și i-a ținut pe bancă pe Eric și Buleică, în vreme ce Nicoară a rămas la Târgu Jiu după pedeapsa primită din partea antrenorului după meciul cu Gaz Metan Mediaș.

Săgeata Năvodari – Pandurii Târgu Jiu 0-4 (0-3)
Stadion „Farul”, Constanța, spectatori: 500

Săgeata: Pogacics – Peteleu, Fl. Popa, Munteanu, Lupu – Vezan, N’Doye (min. 46 Muzac) – Florean, M. Roman (min. 59 Chițu), Achim – V. Dinu (min. 46 Tigoianu). Antrenor: Tibor Selymes.
Cartonașe galbene: N’Doye (min. 38), Lupu (min. 52), Vezan (min. 61 și 74), V. Dinu (min. 74)
Cartonaș roșu: Vezan (min. 74)

Pandurii: Stanca – Ungurușan, da Silva, Christou, Momcilovic – Anton (min. 41 Ciucur), Breeveld – Paulinho (min. 61 Cristea), dos Santos, Distefano – Matulevicius (min. 70 Diego Rubio). Antrenor: Cristi Pustai.
Cartonașe galbene: Paulinho (min. 56), dos Santos (min. 90+2)

Arbitri: Lucian Rusandu – Alexandru Cerei, Marius Marchidanu.

0-1, min. 14, Distefano a executat o lovitură liberă, iar Matulevicius a reluat cu capul de la circa 11 metri trimițând balonul la colțul lung.
0-2, min. 31, Anton a recuperat un balon în jumătatea adversă, a avansat și a șutat spectaculos de la 25 de metri, peste portarul gazdelor.
0-3, min. 44, dos Santos a centrat de pe dreapta, iar Matulevicius a realuat din prima, de la colțul scurt, înțepând balonul de la semiînălțime.
0-4, min. 46, Ciucur a primit o pasă spectaculoasă, cu călcâiul, de la dos Santos și l-a exectat pe Pogacics cu un șut din 8 metri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.