RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ștefan Nanu: „Nu are rost să continui, să-mi stric sănătatea, să nu dorm nopțile!”

/ 5 octombrie 2013

Ștefan Nanu a ales să se despartă de Minerul Motru după trei ani petrecuți la echipa gorjeană. Fostul internațional spune că nu se va mai întoarce la echipă motivând că e formată din jucători de liga a 3-a ce nu au făcut față nivelului ligii secunde.

IMG_0140„Din acest moment nu mai sunt la această echipă, vreau să plec. Vreau să iau o pauză pentru că e greu, e greu. Sunt jucători buni de divizia C și e greu să facă pasul în Liga a 2-a. Am făcut cinci schimbări în echipă pentru că jucătorii noi nu s-au integrat cum trebuie. De azi îmi dau demisia și nu mai vin la această echipă. Sunt jucători gen Speroni care mă înjură pe tunel. E o diferență de vârstă, de mentalitate. Să vină cine vrea. Suntem o echipă de divizia C foarte bună, am adus numai jucători care la divizia C au terminat contractele, am rămas tot cu jucătorii cei vechi. Nu le reproșez nimic, le mulțumesc pe această cale, dar nu are rost să continui, să-mi stric sănătatea, să nu dorm nopțile”, a declarat Fane Nanu după meciul pierdut pe teren propriu cu ASA Târgu Mureș, scor 0-1 (0-0).

După promovarea echipei din Motru în Liga a 2-a, echipa a făcut mai multe transferuri în această vară, însă foarte puțini jucători aveau experiență în al doilea eșalon fotbalistic, antrenorul Ștefan Nanu atrăgând deseori atenția acestui fapt chiar înaintea startului campionatului, unul început formidabil, cu un succes cu 4-0 în fața Mioveniului, dar continuat cu patru eșecuri consecutive: 0-2 la Bistrița, 0-1 acasă cu Universitatea Craiova, 0-2 la Reșița cu Metalul, și 0-1 acasă cu ASA Târgu Mureș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.